Gerardo Fanny stapt dit weekend de kooi in bij Atomic FC

Gerardo Fanny stapt dit weekend de kooi in bij Atomic FC

We hadden een terug keer bij Cage Warriors verwacht, maar verassend verschijnt er een poster met Fanny erop.

In April 2022 vocht Gerardo Fanny (11-3-0) bij Cage Warriors 136 waar hij vocht tegen Aaron Aby waarvan hij verloor via rear naked choke in de 3de ronde. Met een record van 2-2 in Cage Warriors hadden we de Nederlander voor zijn volgende gevecht bij de organisatie verwacht. Maar vandaag poste zijn team zojuist een fight card poster van Atomic Fighting Championship 3 met niemand minder dan Fanny op de poster.

Hij staat gematched tegenover Alin Spiridon die op Tapology zowel als Sherdog een record van 0-2-0 heeft. Spiridon starte vorige jaar zijn pro carriere en tot nu toe helaas geen geluk. 0 wins en 2 losses waarbij hij 2 keer werd gefinished. De Romeen zal het zwaar krijgen tegenover de ervaren Gerardo Fanny. Als we Fanny nog terug zullen zien bij Cage Warriors is onduidelijk. Wie denk je dat deze partij wint?

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Gerardo Fanny (100%, 13 Stemmen)
  • Alin Spiridon (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 13

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over Atomic FC 3 en bekijk hieronder de aankondiging van zijn partij:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY