Enfusion 124 Poster

Paulo Boer keert weer terug bij Enfusion in Juni

De Groninger keert na een jaar weer terug de ring in bij Enfusion.

Paulo Boer (13-5-0) vocht afgelopen jaar 2 keer bij de organisatie heel undercover onder de radar maar wist 2 keer in de 1ste ronde te winnen via TKO. Nu keert hij weer de ring in, in zijn hometown Groningen. Hij zal het dit keer opnemen tegen Duitser Harun Uzun (4-0-0).

De ongeslagen Duitser vocht net als Boer 2 keer afgelopen jaar. En net als Boer won hij niet alleen die partijen maar al zijn 4 partijen in de eerste ronde. Hij submitte 3 van de 4 en de 4de sloeg hij TKO. Gretig neemt deze newcomer het op tegen de Nederlandse veteraan. Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Harun Uzun (75%, 3 Stemmen)
  • Paulo Boer (25%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 4

Laden ... Laden ...

Het gevecht vind plaats op Zaterdag 17 Juni tijdens Enfusion in Groningen. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Paulo Boer:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEnfusionEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY