Badr Hari keert terug de ring in tegen James McSweeney

De kickboks veteraan Badr Hari keert weer terug de ring in na zijn laatste partij in Oktober.

Het leek voorbij te zijn in Oktober na de aankondiging van Badr Hari dat hij zou retiren met kickboksen. Hij verloor origineel de partij van Alistair Overeem tijdens Glory Collision 4. De partij werd later terug gedraaid naar een No Contest omdat Overeem positief heeft getest voor performance enhancing drugs. Met deze no contest heeft Hari in zijn laatste 7 gevechten 3 no contests staan en 4 losses. De laatste keer dat Hari een winst pakte was in Augustus 2015 van Ismael Londt.

Dit keer komt Hari te staan tegenover de Engelsman James McSweeney die al eerder vocht bij Glory Collision 3 tegen Gokhan Saki. Hij verloor die partij in de 2de ronde van Saki via TKO via leg kicks. De laatste keer dat McSweeney in de ring stapte was in 2022 bij Mix Fight Championship waar hij een split decision wist te pakken.

De heavyweights zullen tegenover elkaar staan op 9 September 2023 in Dôme de Paris in Parijs en vechten in een GLORY Grand Prix qualification gevecht. Wie denk jij dat met de winst naar huis gaat? Laat je mening in de poll hieronder horen:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Badr Hari (0%, 0 Stemmen)
  • James McSweeney (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Klik hier voor meer informatie over Glory 88 en bekijk hieronder de aankondiging:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsGloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY