Ghassan Abdenabi vs Andy Clamp is herboekt voor Cage Warriors 156

Het gevecht stond origineel gescheduled voor Cage Warriors 152 in April.

Helaas voor Ghassan Abdenabi (4-0-0) werd het gevecht afgezegd op fight day door Andy Clamp (11-2-0-1). Maar gelukkig hoefde de Nederlander niet lang te wachten op een herboeking en zijn Cage Warriors debut.

Ghassan Abdenabi (4-0-0) vocht voor het laatst in December 2019 bij Hype FC 11 in Duitsland waar hij zijn partij won via ground & pound in de 2de ronde. Abdenabi versloeg 3 van zijn 4 tegenstanders via finish. Nu zet hij zijn ongeslagen record op het spel tegen een een zeer ervaren tegenstander in Andy Clamp (11-2-0).

De Engelsman vocht 2 keer bij Cage Warriors waaronder 1 keer als amateur in 2013 en zijn laatste gevecht in 2022. Hij verloor zijn laatste gevecht via TKO in de eerste ronde in November 2022. Van zijn 11 wins ging er maar 1 gevecht naar een decision. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Ghassan Abdenabi (0%, 0 Stemmen)
  • Andy Clamp (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 1 Juli in Cardiff, Wales. Klik hier voor meer informatie over Cage Warriors 156 en bekijk hieronder de aankondiging van Ghassan Abdenabi:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY