Chequina Noso Pedro krijgt een nieuwe tegenstander voor NFC 15

Gisteren kondigde de organisatie NFC een nieuwe tegenstander aan voor de Nederlander

De Nederlander zou het oorspronkelijk opnemen tegen Ali Reza Rasuli (5-1-1), maar gisteren liet de organisatie weten dat de partij niet doorgaat. 2 weken voor zijn partij krijgt Chequina Noso Pedro (6-3-0) een tegenstander switch. Noso Pedro vocht zijn laatste partij in Februari tijdens NFC 12 waar hij verloor via submission in de eerste ronde.

Nu krijg hij een zwaardere tegenstander in Braziliaan Lukas Cruz (10-1-0). De Braziliaan is op dreef en won zijn afgelopen 3 partijen. Hij vocht ook partijen bij o.a Ares FC en OKTAGON. Van zijn 10 wins wist hij er 6 te finishen.

Beiden heren verloren hun laatste partij en zijn gebrand een win te pakken? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Chequina Noso Pedro (0%, 0 Stemmen)
  • Lukas Cruz (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het evenement neem plaats op Zaterdag 29 September 2023 in Seebuhne Elbauenpark in Duitsland. Klik hier voor meer informatie over National Fighting Championship 15 en bekijk hieronder de aankondiging van Chequina Noso Pedro:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY