Hyram Rodriguez krijgt een titleshot bij Staredown FC 16

De Nederlander keert terug de kooi in voor een title shot.

De Belgische Ayton De Paepe (11-4) heeft weer een partij staan tegenover de Arubaanse-Nederlander Hyram Rodriguez (18-39).

De partij zal gaan om de lightweight titel bij Staredown FC. De Belgische De Paepe heeft in zijn laatste 5 partijen twee keer verloren en komt van een winstpartij af in tijdens GMC 2.5 jaar geleden. De Paepe die meerdere malen bij Cage Warriors gevochten heeft is nu bezig een winstreak neer te zetten om zo misschien wel terug bij organisatie te komen. De Belg traint bij Perfect Team die toevallig ook de promoter van het event is.

Hij is misschien wel Nederlands meest actieve MMA atleet met een record van 18-39 heeft Rodriguez alles gezien en meegemaakt. Na 57 partijen zou je zeggen dat het onderhand wel genoeg is maar telkens als er een promoter een lightweight of featherweight nodig heeft weten ze zijn nummer toch te vinden. Hier wil ik helemaal niet zeggen dat Rodriguez niet gevaarlijk is want juist het tegenovergestelde is waar. Iemand die niks te verliezen heeft is altijd gevaarlijk. Maar in zijn laatste 16 uitingen heeft Rodriguez 1 keer gewonnen. Het zou wat zijn als die de titel weet te bemachtigen met 42 jaar oud.

Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsvinden op Zaterdag 25 November tijdens Staredown FC 16 in Sporthal Arena in Antwerpen, Belgie. Bekijk hieronder de aankondiging van Staredown FC en klik hier voor meer informatie over Staredown FC 16:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Staredown-Fc (@staredownfc)

Comments

comments

Categories
AankondigenBelgische NieuwsEventsMMA NieuwsNewsStaredown FC

RELATED BY