Bellator 170 lineup staat vast met Derek Anderson-Derek Campos, Ruth & Schneider

Bellator 170 is compleet en heeft nog 2 extra gevechten op de kaart. De kaart zal geopend worden met Derek Anderson (14-2) tegen Derek Campos (17-6). Op de prelims zullen vrouwlijke flyweights, Rebecca Ruth (6-2) en Colleen Schneider (10-7) elkaar ontmoeten.

Anderson vs. Campos maakt de main card compleet en er staan heel wat grote namen op. Zo zal Georgi Karakhanyan vs. Emmanuel Sancez plaatsvinden in de featherweight divisie, Ralek Gracie vs. Hisaki Kato in de middleweight divisie en het co-main event tussen Paul Daley zal op de welterweight divisie uitgevochten worden. Als kers op de taart staan er twee ware veteranen in het main event van de avond. UFC Hall of Famer Tito Ortiz zal zijn legendarische carrière gaan afsluiten in de Bellator kooi. ‘The Huntington Beach Bad Boy’ zal tegenover ‘The Bad Guy’ Chael Sonnen staan, die bezig is met wat hij noemt ‘The Legendary Ass Kicking Tour.’

Derek Anderson heeft twee achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan tegenover grote namen als, Patricky Freire en Saad Awad. De 26-jarige Amerikaan heeft heel wat momentum met zich mee en zou hij deze partij winnend weten af te sluiten zit hij wellicht dicht tegen een title-shot aan.

Derek Campos heeft ook twee achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan, een KO winst over Melvin Guillard en het meeste recente een decision winst over de Nederlander, Djamil Chan tijdens Bellator 161.

Op 21 Januari zal Bellator 170 worden gehouden in The Forum in Inglewood, California.
De kaart ziet eruit als volgt:

MAIN CARD:

 • Tito Ortiz vs. Chael Sonnen
 • Paul Daley vs. Brennan Ward
 • Ralek Gracie vs. Hisaki Kato
 • Georgi Karakhanyan vs. Emmanuel Sanchez
 • Derek Anderson vs. Derek Campos

 

PRELIMINARY CARD:

 • Chinzo Machida vs. Jamar Ocampo
 • Dave Cryer vs. Jack May
 • Cody Bollinger vs. Henry Corrales
 • Keith Berry vs. Kevin Casey
 • John Mercurio vs. Guilherme Vasconcelos
 • Gabriel Green vs. Jalin Turner
 • Christian Gonzalez vs. Daniel Rodriguez
 • Ian Butler vs. Jacob Rosales
 • Johnny Cisneros vs. Curtis Millender
 • Tommy Aaron vs. Mike Segura
 • James Barnes vs. Rob Gooch
 • Rebecca Ruth vs. Colleen Schneider

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY