Ryan Bader: ‘UFC has a special place in my heart, but there are intriguing fights in Bellator’

Ryan Bader heeft nog steeds geen nieuw contract getekend bij de Ultimate Fighting Championship (UFC) nadat hij ervoor koos rond te gaan neuzen in de MMA markt in plaats van zijn contract te verlengen.

Een beslissing die hij nam na het knock out slaan van Antonio Rogerio Nogueira in November. Hij eindigde zijn contract met een win-streak van twee partijen en won zeven van zijn laatste acht gevechten. Als dat als resultaat hem een beter contract zal geven bij Bellator, aarzelt Bader er niet over om over te stappen naar de concurrent van de UFC.

Bader vertelde FloCombat het volgende:

“I know I’m in a spot where there aren’t too many guys who can say they bring what I bring to the table. I’ve won seven of my last eight, I have back-to-back finishes over tough competition, and I’m ranked No. 4 in the world in my division. I haven’t received a title shot yet with the UFC, and I believe that’s something I’ve earned. That and a few other things made me realize fighting out my contract was the best move and that’s what I did. In any other sport this would be a regular thing, but in this sport that isn’t the case. Things are changing now and that’s great for the fighters, and I’m at the point in my career where I really need to do what is best for me and my family.”

Nu Bellator steeds aantrekkelijker word voor de “onderbetaalde vechters” zullen we zien of hij de light heavyweight divisie in Bellator nog interessanter kan maken waar Phil Davis nu de huidige kampioen is.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY