Twee nieuwe main card partijen aangekondigd voor Bellator 172

Bellator MMA heeft laten weten twee nieuwe partijen te hebben voor het Bellator 172 evenement in San Jose, Californië. In het main event zal Matt Mitrione het gaan opnemen tegen Fedor Emelianenko die door vele gezien wordt als beste heavyweight ooit. 

In de heavywweight divisie zal Cheick Kongo het gaan opnemen tegen Oli Thompson tijdens de main card. Ook zullen ongeslagen lightweights Adam Piccoloti en Brent Primus het gaan uitvechten tijdens de main card van Bellator 172.  Overige partijen zullen in de komende weken worden aangekondigd.

Sinds Cheick Kongo (25-10-2) bij Bellator getekend heeft in 2013 heeft de Fransman niet stilgezeten, zo heeft hij van zijn negen Bellator partijen er zeven gewonnen. Momenteel heeft Kongo een win-streak van drie partijen en zal hij met een winst over Thompson wellicht kans maken op een gevecht voor de verlaten heavyweight titel.

Oli Thompson (17-9) maakte zijn Bellator debuut in London waar hij gelijk tegenover Matt Mitrione stond. Die partij verloor hij op TKO in de tweede ronde maar had daarvoor een indrukwekkende win-streak van vijf partijen opgebouwd. De Engelsman heeft van zijn 17 overwinningen er maar liefst 13 vroegtijdig weten te beëindigen.

In een partij tussen ongeslagen lightweights Adam Piccolotti en Brent Primus staat er meer dan alleen een winst op het spel, namelijk het behouden van de ongeslagen status die beide mannen nu hebben.

Adam Piccolotti (9-0) zit sinds februari 2015 bij Bellator en heeft sindsdien vijf overwinning op zijn naam gezet. Van die vijf overwinningen heeft hij er drie vroegtijdig weten te beëindigen door middel van submission. In zijn laatste uiting wist hij met de combinatie van zijn gevaarlijke jiu jitsu en scherpe striking de partij tegen Brandon Girtz te winnen die op dat moment een win–streak had van drie partijen.

Brent Primus zit sinds 2013 bij Bellator en heeft evenals zijn tegenstander vijf achtereenvolgende winstpartijen binnen de Bellator kooi waaronder twee submissions één TKO en twee decisions. Het zal een explosief gevecht gaan zijn aangezien beide mannen niet graag stil staan in de kooi en altijd voor de finish proberen te gaan.

Bekijk hieronder de Bellator 172 card tot nu toe:

Main card:

 • Fedor Emelianenko (36-4, 1 NC) vs. Matt Mitrione (11-5)
 • Cheick Kongo (25-10-2) vs. Oli Thompson (17-9)
 • Adam Piccolotti (9-0) vs. Brent Primus (7-0)

Preliminary card:

 • James Terry (18-9) vs. David Douglas (9-6)
 • Nikko Jackson (1-1) vs. Cesar Gonzalez (0-1)
 • Juan Cardenas (1-0) vs. Luis Vargas (0-1)
 • Danasabe Mohammed (5-1) vs. Carlos Rocha (9-4)
 • Anthony Do (4-1) vs. Bobby Escalante (4-5)
 • Matt Ramirez (1-2) vs. Jeremy Murphy (3-3)
 • J.J. Okanovich (3-1) vs. Paradise Vaovasa (5-1)
 • Justin Tenedora (Debut) vs. Roque Reyes (0-3)

 

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY