Shogun vs Villante staat vast voor Brazillie

De volgende UFC Fight Night 107 in Fortaleza, Brazillie begint vorm te krijgen met de terugkeer van voormalig Light Heavyweight kampioen Mauricio “Shogun” Rua die het gaat opnemen tegen Gian Villante.

“Shogun” zit nu in zijn eerste, 2 fight win streak sinds 7 jaar, waar hij Antonio Rogerio Nogueira en Corey Anderson versloeg. Gian Villante scoorde in zijn laatste partij tegen Saparbek Safarov een TKO overwinning.

Er zijn vooralsnog maar een paar partijen bekend maar het main event van UFC Fight Night 107 zal een Middleweight partij zijn tussen Vitor Belfort en Kelvin Gastelum daarbij zal Edson Barbosa zal het gaan opnemen tegen Beneil Dariush. Zodra er meer bekend is zullen we je uiteraard op de hoogte houden.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY