Rafael Dos Anjos gaat zijn geluk beproeven in de welterweight divisie

Voormalig lightweight kampioen Rafael Dos Anjos heeft aangegeven een stap omhoog in gewicht te gaan en zijn geluk te gaan beproeven in de welterweight divisie.

Na negen jaar in de lightweight divisie te hebben gevochten is het tijd voor een nieuw begin en een nieuwe divisie, vertelde Dos Anjos aan het Braziliaanse Combate. Dos Anjos zegt dat het behalen van het lightweight gewichtslimiet een sterke factor is geweest om over te stappen naar welterweight. De voormalige kampioen geeft overigens ook aan dat hij alles als behaald heeft in de lightweight divisie.

Rafael Dos Anjos staat momenteel nummer vier in de lightweight divisie maar zal hoogstwaarschijnlijk in zijn volgende uiting op welterweight een gerankte tegenstander kunnen verwachten. Er is overigens nog niets duidelijk over een aankomende welterweight partij.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY