Fight Night Phoenix: Rodriguez vs Penn – New School vs Old School

Aankomend weekend gaat het dan toch écht gebeuren… Voormalig light- en welterweight kampioen BJ Penn zal uit pensioen komen om het op te nemen tegen één van de spectaculairste prospects van de featherweight divisie, Yair Rodriguez.

De legendarische ‘Hall of Famer’ Penn (38) heeft aan niemand meer iets te bewijzen en zal altijd herinnerd worden als één van de allerbeste vechters ooit. Zelf denkt hij daar anders over en heeft hij zijn oog op goud in een derde divisie gezet.

Tegenover hem staat een jongeman die grote ogen weet te trekken in de featherweight divisie, waar hij zelf op nummer 10 staat. Yair Rodriguez (24) is ongeslagen in zijn UFC carrière en zal met deze partij een winst kunnen behalen over een levende legende.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY