Dana White biedt 25 miljoen aan Mayweather en McGregor

We horen al maanden gepraat over een potentiële bokspartij tussen Floyd Mayweather en UFC Lightweight kampioen Conor McGregor. Nadat Mayweather 15 miljoen had aangeboden aan McGregor gaat UFC president Dana White daar overheen, hij biedt beide vechters 25 miljoen plus opbrengsten van de PPV.

Hoewel Mayweather 15 miljoen aanbood aan McGregor en zelf 100 miljoen zou verdienen gaat dat niet gebeuren volgens Dana White. Er word al maanden gesproken over een partij tussen de twee atleten maar nu schijnt er echt schot in de zaak te zijn met echte aanbiedingen waaronder één van UFC president Dana White.

“I’ll tell you what, Floyd,” White said. “Here’s a real offer, and I’m the guy that can actually make the offer, and I’m actually making a real offer. We’ll pay you $25 million, we’ll pay Conor $25 million, and then we’ll talk about pay-per-view at a certain number. There’s a real offer.”

White gaf aan dat het aanbod van Mayweather niet realistisch was en zegt dat Mayweather juist de partij tegen McGregor nodig heeft om zijn PPV’s te verkopen, doelend op Mayweather’s laatste partij tegen Andre Berto die maar 350.000 PPV’s op had geleverd.

“To think that you’re the ‘A’ side? How are you the ‘A’ side? The last major fight that you were in, you left such a bad taste in everybody’s mouth, nobody wants to see you again,” White said. “His last fight did 350,000 pay-per-view buys. Conor’s last (two fights), Conor did 1.3 and 1.5 million buys, so I don’t understand you think you’re the ‘A’ side. There’s a reason you want this Conor fight so bad, because you know that’s your money fight.

Of deze partij eindelijk gaat gebeuren of dat we weer lekker gemaakt worden is onduidelijk. Één ding is zeker, het is een stuk realistischer geworden dan voorgaande maanden.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY