Bellator 170: Derek Campos pakt de winst na drie harde rondes tegenover Derek Anderson

The Forum in Inglewood, Californië was zaterdag volledig uitverkocht en de fans zijn getrakteerd op een avond vol met finishes. Het openingsgevecht was aan Derek ’the stalion’ Campos en Derek ‘Barbaric’ Anderson die al aangegeven hadden er een knalpartij van te maken.

Het was aan Derek Anderson en Derek Campos om de main card te openen in een gelijk opgaande oorlog. Campos wist het meeste schade aan te richten zo scoorde hij een knockdown door een harde hoek, hij volgde Anderson naar het canvas maar die wist snel weer overeind te komen. Het leek erop alsof Anderson daarna aangewakkerd was want hij begon laat in de eerste ronde zijn timing en combinaties vinden. Beide mannen richtte schade aan en geen van tweeën heeft er over nagedacht om de partij naar de grond te brengen.

In de tweede ronde had Cammpos steeds meer succes en wist hij een aantal harde combinaties te landen op Anderson. Hoewel Campos in die ronde niet echt in gevaar is geweest waren de stoten die hij geabsorbeerd had erg aanwezig in zijn opgezwollen gezicht. Anderson wist goed te bewegen en van zijn reach gebruik te maken maar werd geraakt daar een harde uppercut die hem weer richting het canvas stuurde. Campos volgde zijn tegenstander naar de grond maar had niet genoeg tijd over om de partij af te maken.

De derde ronde was weer erg gelijk opgaand met succes voor beide heren, hoewel Campos toch het meeste controle had. Anderson scoorde met een harde body-kick waarop Campos hem naar de grond wist te krijgen. Hoewel Anderson een guillotine aanzette tijdens de takedown wist Campos te ontsnappen en zijn tegenstander enige tijd te controleren. Het was Campos die de meeste out-put en schade had aangericht en had daarmee de partij naar zich toe getrokken met een score van 29-28.

De toon was gezet voor de avond en beide atleten hebben hun woorden waar gemaakt. Beide mannen hadden namelijk gezegd de main card met knalpartij te openen. Met deze winstpartij heeft Campos zichzelf vrijwel verzekerd van een partij tegen iemand aan de top van divisie zoals Brent Primus of Josh Thomson.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY