Bellator 171 uitslagen plus highlights

Bellator 171 is weer in de boeken, het evenement vond plaats in de Kansas Star Arena in Mulvane, Kansas. Zowel het co-main event als het main event waren eenzijdige partijen die werden gedomineerd door David Rickels en Chidi Njokuani.

De main event van de avond werd verzorgd door UFC veteraan, Melvin ‘The Young Assassin’ en Chidi ‘Chidi Ban Bang’ Njokuani. In een partij die leek dat er misschien wel twee gewichtsklasse verschil was tussen de twee atleten was het Njokuani die de partij wist te domineren. Met zijn lengte en druk wist hij keer op keer te scoren met zijn bodykicks die op tijden zichtbaar aansloegen bij Guillard. Guillard weet de partij uit te vechten maar heeft in zijn aanval weinig tot geen punten weten te scoren. Wellicht word het tijd voor Guillard om of een divisie omlaag te gaan en op lightweight verder te gaan, waar hij het meeste van zijn carrière gevochten heeft, of misschien wel zijn handschoenen op te hangen.

David ‘Caveman’ Rickels staat bekend om zijn hilarische walk-outs en ook dit weer was het raak. ‘Caveman’ kreeg het voor elkaar om het publiek en het Bellator personeel mee te laten doen in de befaamde Mannequin challenge.  ‘Caveman’ stond tegenover Aaron Derrow in een welterweight partij. Vanaf de openingsbel nam ‘Caveman’ de touwtjes in handen en wist hij zijn tegenstander al snel tegen de grond te werken. Hij koos ervoor om niet te volgen maar vanaf afstand stoten en trappen te landen op de gevloerde tegenstander. Zijn tegenstander, Derrow had geen antwoord op de aanvallen van Rickels en verloor die ronde. In de tweede ronde was het meer van hetzelfde en had Rickels zijn tegenstander een paar keer in problemen maar Derrow wist telkens net te bewegen wanneer de scheids er dicht op zat. In de derde ronde slaagde ‘Caveman’ er in om zijn tegenstander te finishen met ground and pound en zo de partij te winnen.

 

MAIN CARD:

 • Chidi Njokuani def. Melvin Guillard via unanimous decision
 • David Rickels def. Aaron Derrow via TKO
 • Jessica Middleton def. Alice Smith Yauger via unanimous decision
 • A.J. McKee def. Brandon Phillips via unanimous decision

PRELIMINARY CARD:

 • Dominic Garcia def. William Lavine via submission (triangle choke)
 • Chance Rencountre def. Jake Lindsey via split decision
 • Johnny Marigo def. Joe Fulk via TKO
 • Manuel Meraz def. Scott Heston via unanimous decision
 • Mike Breeden def. Craig Farley via TKO
 • Justin Overton def. Gaston Reyno via technical submission (rear-naked choke)
 • Jordan Young def. Chris Harris via unanimous decision
 • Tyrell Fortune def. Will Johnson via TKO
 • Jarod Trice def. Kevin Woltkamp via KO
 • Bruna Ellen def. Carmela James via unanimous decision

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY