Van harde trappen naar gezonde pannekoeken bakken. Denise Kielholtz gaat een nieuwe uitdaging aan

Bellator Kickboxing kampioene, Denise Kielholtz gaat naast haar vechtsport carrière aan een nieuwe stap beginnen. Zo zal ze haar kickbokshandschoenen tijdelijk omruilen voor ovenwanten.

Dat, Flyweight Bellator Kickboxing kampioene, Denise Kielholtz kan knokken is voor niemand een verassing, maar wellicht zie je haar niet zo snel in een ‘bakery’ staan. Ze geeft aan dat ze een nieuwe uitdaging aangaat en is druk bezig met de verbouwing voor haar nieuwe winkel genaamd, Tasty Bakery Dynamite.

Samen met haar man, Hesdy Gerges zullen ze de bakkerij gaan runnen en ‘Miss Dynamite’ zal dan ook vaak zelf achter de toonbank te zien zijn. De winkel zal zich voornamelijk richten op ontbijt en lunch met bijvoorbeeld gezonde smoothies, shakes, pannenkoeken en crepes. Ook voor sweets zul je terecht kunnen in Tasty Bakery Dynamite die in de Raadhuisstraat nummer 17 gelegen is in Amsterdam.

Denise vertelde DFN dat ze weer volop aan het trainen is en dat er heel binnenkort ‘fight-news’ aankomt hou tot die tijd de pagina in de gaten voor meer nieuws over Bellator Kickboxing kampioene, Denise ‘Miss Dynamite’ Kielholtz.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY