Bellator keert 8 april terug naar Turijn, Denise Kielholtz zal haar titel verdedigen tegenover Martine Michieletto

Vanmiddag vond er een persconferentie plaats waaruit bleek dat zowel Bellator MMA als Bellator Kickboxing terug zullen keren naar Turijn, Italiƫ. Evenals vorig jaar zal er een samenwerking zijn met Oktagon en Victory World Series.

Hoewel er niet heel veel duidelijk is over de kaart is het wel duidelijk dat Denise ‘Miss Dynamite’ Kielholtz (46-3-0) haar eerste titelverdediging zal houden tegenover Italiaanse kickbokser, Martine Michieletto (18-10-3) op het Bellator Kickboxing gedeelte van de kaart. Martine Michieletto zal haar Bellator Kickboxing debuut gaan maken afkomend van een verliespartij.

‘Miss Dynamite’ zal niet de enige Nederlander zijn die op het evenement geplant staat, zo zal Djamil Chan (12-3) zijn derde partij gaan draaien voor de organisatie in het Bellator MMA gedeelte. Hij zal uitkomen tegenover Valeriu Mircea die het laatst te zien was in Florence tegenover Goiti Yamauchi. Beide mannen komen van een verliespartij af en zullen een statement willen maken in deze uiting. Daarnaast zal publieksfavoriet Alessio Sakara ook weer zijn opmars gaan tijdens het evenement, evenals Russische striker, Anastasia Yankova.

Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws over Bellator.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY