UFC 208 Embedded: Vlog Series – Episode 1

De UFC keert terug naar New York deze week voor UFC 208 in de Barclays Center in Brooklyn, New York. Het main event zal gaan om de UFC’s eerste vrouwelijke featherweight titel tussen Holly Holm en Nederlands eigen Germaine de Randamie. In het co-main event zal legende Anderson Silva terugkeren tegenover Derek Brunson.

Om ons natuurlijk warm te houden totdat het evenement daadwerkelijk plaatsvindt heeft de UFC zoals gewoonlijk een reeks Embedded Vlogs klaar staan voor ons. In aflevering 1 zie je onder andere Anderson Silva die zijn training afrondt in Braziliƫ. Ook Holly Holm zit in haar laatste fase van haar voorbereiding en zie je Derek Brunson bij zijn jongste dochter haar schoonheidswedstrijd. Germaine de Randamie heeft het druk met de Nederlandse pers maar neemt ook de kans om Nicolette Kluijver een aantal low-kicks te geven.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY