UFC 208 Embedded: Vlog Series – Episode 3

De UFC keert terug naar New York deze week voor UFC 208 in de Barclays Center in Brooklyn, New York. Het main event zal gaan om de UFC’s eerste vrouwelijke featherweight titel tussen Holly Holm en Nederlands eigen Germaine de Randamie. In het co-main event zal legende Anderson Silva terugkeren tegenover Derek Brunson.

Om ons natuurlijk warm te houden totdat het evenement daadwerkelijk plaatsvindt heeft de UFC zoals gewoonlijk een reeks Embedded Vlogs klaar staan voor ons. In Aflevering 3 zie je hoe de atleten aankomen in het hotel en hun laatste voorbereidingen doen. Ook zie je de atleten alle media verplichtingen doen en gaat Germaine de Randamie met haar team wat eten in New York.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY