Paul Daley on Josh Koscheck: “at least it wasnt me knocking him out cause he would still be a sleep”

Terwijl we in de SSE Arena zaten voor BAMMA 28 en Bellator 173 kregen we de kans om een media-scrum met Bellator 179 headliner, Paul Daley bij te wonen. Daley zal het in mei gaan opnemen tegen Rory ‘The Red King’ MacDonald.

Hoewel het er eerst op leek dat Michael ‘Venom’ Page de tegenstander zou worden van Daley is dat toch niet doorgegaan. De Engelse veteraan gaf aan dat ‘MVP’ toch niet op hetzelfde level zit als hij maar dat dat gevecht er vast nog wel gaat komen, eerst moet ‘MVP’ nog wat wins over top-contenders gaan halen.

Over het gevecht met Rory MacDonald was de Engelsman heel duidelijk, het gaat een zware partij worden waar Daley als winnaar zal uitkomen. Hij geeft aan dat zijn kracht een heel ander verhaal is en dat als hij hem raakt het snel voorbij zal zijn. Daar boven op werd hem nog gevraagd hoe hij over het gevecht van Josh Koscheck dacht: “at least it wasnt me knocking him out cause he would still be a sleep,” aldus Daley

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY