GSP keert terug tegen niemand minder dan middleweight kampioen, Michael Bisping

De langverwachte terugkeer van welterweight ‘Kingpin’ Georges St-Pierre zal tegen niemand minder dan kampioen, Michael Bisping zijn. Na drie jaar afwezigheid zal St-Pierre terugkeren voor de middleweight titel.

Hoewel er nog geen datum bekend is zal de partij volgens, Dana White in Las Vegas gaan plaatsvinden. Voordat St-Pierre de octagon in mag stappen zal de Canadees eerst een periode van vier maanden moeten afleggen zodat USADA die tijd als testperiode kan aanhouden.

Georges St-Pierre (25-2) en Michael Bisping (30-7) zullen aanstaande vrijdag voor het eerste tegenover elkaar gaan staan tijdens een persconferentie in Las Vegas. Volgens Dana White is GSP nog steeds de man om te verslaan maar dit zal gebeuren in een nieuwe gewichtsklasse voor de voormalige welterweight kampioen.

“He’s one of our biggest stars,” White said. “If you look at the Chuck Liddell era – Anderson Silva, ‘GSP.’ He was one of the big stars who helped build the sport and helped build the UFC. He never lost his title. He walked away and left the belt. Many people still consider him the 170-pound king – you can’t be the man unless you beat the man.”

Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws over UFC.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY