Voormalig lightweight kampioen, Eddie Alvarez ontmoet Dustin Poirier tijdens UFC 211

UFC 211 begint steeds meer vorm te krijgen, en met twee titelgevechten op de card en een aantal grote partijen zoals, Ben Rothwell vs. Farbicio Werdum en Jorge Masvidal vs. Demian Maia word het een knaller van een card. Daar komt nu dan ook nog Eddie Alvarez vs. Dustin Poirier bij.

UFC 211 zal 13 mei gaan plaatsvinden in de America Airlines Center in Dallas en heeft maar liefst twee titelgevechten geplant staan. Voor Eddie Alvarez zal dit de eerste uiting zijn nadat hij zijn titel is verloren aan huidige kampioen, Conor McGregor tijdens UFC 205. Hoewel Alvarez op nummer drie staat in de UFC rankings zal hij zichzelf toch moeten herpakken met een winst over Poirier.

Dustin Poirier staat momenteel nummer tien in de UFC rankings en zou met een winst over Alvarez wellicht de grootste overwinning van zijn carrière kunnen pakken. Sinds Poirier de overstap naar lightweight heeft gemaakt staat de Amerikaan 5-1 in de divisie en heeft hij aardig wat momentum met zich mee na een ‘Fight of the Night’ overwinning over Jim Miller afgelopen februari.

  • Stipe Miocic vs. Junior Dos Santos – heavyweight title
  • Joanna Jedrzejczyk vs. Jessica Andrade – strawweight title
  • Demian Maia vs. Jorge Masvidal
  • Ben Rothwell vs. Fabricio Werdum
  • Eddie Alvarez vs. Dustin Poirier
  • Enrique Barzola vs. Gabriel Benitez
  • Jarjis Danho vs. Dmitry Poberezhets

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY