Mousasi: Pound for Pound – Episode 01

UFC Middleweight Gegard Mousasi heeft een nieuwe web-serie uitgebracht genaamd Pound for Pound. In aanloop naar zijn partij tegen Chris Weidman, 8 april tijdens UFC 210 in Buffalo, New York heeft Gegard Mousasi de eerste aflevering gedropt. 

Gegard Mousasi heeft meerdere titels behaald in het MMA maar het felbegeerde UFC goud is hem nog ontgaan. Na het behalen van de Cage Warriors middleweight titel, de DREAM middleweight titel, de DREAM light-heavyweight titel en de StrikeForce light-heavyweight titel heeft Mousasi nog één doel, en dat is het behalen van de grootste titel in zijn carrière.

Zou Mousasi, Chris Weidman weten te verslaan dan is er niemand die hem een title-shot kan ontkennen. De record van Mousasi (41-6-2) spreekt voor zichzelf en de Leidenaar heeft in zijn laatste zeven partijen maar éénmaal verloren. Momenteel heeft ‘The Dreamcatcher’ vier achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam staan en zal nu voormalig middelweight kampioen, Chris Weidman gaan uitdagen.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY