Bellator 176 – Press Conference Photos

Turijn – Vanmiddag vond de Bellator 176 persconferentie plaats in de Comune di Torino in Italië,  de card indeling werd vast gezet en uiteraard was er tijd voor vragen aan de atleten.

Net als alle andere keren dat Bellator in Italië is geweest zal het een co-promotie opzetten samen met de organisatie van Caro Di Blasi, Oktagon. Toch anders dan voorgaande samenwerkingen met Oktagon zal ditmaal het Bellator MMA-gedeelte zich eerst af gaan spelen met daarop volgend de Bellator Kickboxing card.

Na de persconferentie stonden de atleten oog in oog met elkaar voor de face-offs en namen ze nog de tijd voor interview mogelijkheden van de aanwezige media. De interviews zullen volgen maar voor nu hebben wel een aantal mooie foto’s voor je klaarstaan.

Voor de volledige kaart van Bellator 176: Carvalho vs Manhoef 2 klik hier.

Bellator 176: Press Conference

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsPhotos

Leave a Reply

RELATED BY