Jon Jones was niet te spreken over Daniel Cormier’s weigh-in debacle.

Na de wegingen van gisteren werd Jon Jones gevraagd hoe hij dacht over de weging van Daniel Cormier. Hij was er op zijn minst gezegd niet over te spreken, en noemde het zelfs ‘one of the dirtiest things i have ever seen in sports’.

Daniel Cormier was tijdens de wegingen 1.2 lbs over het afgesproken gewichtslimiet, hoewel in New York strenge regels zijn verbonden aan het niet behalen van het gewicht kreeg ‘DC’ toch de mogelijkheid om nog een keer in te wegen. Normaliter krijg je één poging om het gewicht te behalen in New York, maar omdat dit een titelgevecht is kreeg Cormier toch twee uur om het afgesproken gewicht te behalen.

Na het niet behalen van zijn afgesproken gewicht kreeg ‘DC’ twee uur de tijd om de overige 1.2 lbs eraf te halen, maar keerde na drie minuten alweer terug om zijn tweede poging te doen. Er werd een handdoek gespannen voor Cormier die op zijn beurt wel leek te leunen op die handdoek om zo het overige gewicht te verdelen en op 205 lbs uit te komen. Cormier behaalde het en het lijkt erop alsof er geen sancties aan verbonden zijn terwijl er heel wat commentaar is geweest op de actie van de kampioen.

Één van die mensen die hierna gevraagd werden was rivaal Jon Jones, en die was er niet over te spreken. Hij begrijpt niet dat dit zonder sancties door heeft kunnen gaan en menig mensen zeggen dat dit hele oude truc is in de worstel scene.

Bekijk hier de volledige persconferentie met Jon Jones en spoel door tot vier minuten om het antwoord van Jones te horen over Daniel Cormier.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY