Bellator 176 Post Fight Interview: Djamil Chan

Na het Bellator 176 MMA evenement nam Djamil Chan nog even de tijd om ons te woord te staan. In zijn ogen had hij de partij gewonnen en geeft aan dat het waarschijnlijk aan de Italiaanse jury lag.

De partij verliep niet zoals gehoopt en Chan gaf aan dat zijn tegenstander hem goed had bestudeerd en een slim counter plan had. Zijn tegenstander wist de KO power van Chan te vermijden maar Djamil wist zich te herpakken en meerdere harde takedowns te scoren. Uiteindelijk was het volgens de jury te weinig en gaf de meerderheid de partij aan Mircea. Djamil Chan gaat terug naar huis om te werken aan zijn game en beloofd de volgende keer sterker en beter terug te komen.

Comments

comments

Categories
BellatorLive reportsMMA NieuwsVideos

Leave a Reply

RELATED BY