Wil je weten wat je te wachten staat tijdens WFL MMA? Bekijk hier de line-up.

27 mei zal World Fighting League zijn eerste volledige MMA-evenement op gaan zetten met opkomende atleten en Nederlands toptalent. Ben je benieuwd wie er de kooi zullen delen lees hieronder dan verder.

World Fighting League is een gevestigde naam in de kickbokswereld, maar dit keer zal er geen ring aanwezig zijn op het gala. Op 27 mei zal WFL het eerste volledige MMA-gala gaan opzetten in het Topsport centrum te Almere.

De organisatie gaat zich nu uitbreiden en zich richten op Mixed Martial Arts. World Fighting League wil de groei van MMA binnen Nederland stimuleren en gaat voorzien in de vraag naar een bekend platform om Nederlands talent op te laten vallen. Daarom zal World Fighting League op 27 mei een volledig MMA-evenement houden, in een full-size cage.

De organisatie gaat niet alleen kansen bieden aan lokale en landelijke atleten maar er zal ook ruimte gemaakt worden voor opkomend talent in een aantal amateurpartijen. Van vroegere helden naar jonge beginners, je zult alles gaan zien tijdens het gala en bereid je voor op een avond vol hoogwaardig Mixed Martial Arts.

De voorlopige line-up voor World Fighting League MMA ziet er als volgt uit: (Overigens is dit niet gegarandeerde indeling van de card)

Main Card:

 • Brian Hooi vs. Paulo Boer
 • Andy Souwer vs. Rene Wolfrum
 • Brian Lo A Njoe vs. Harun Kina
 • Reinier de Ridder vs. Jaoaud Ikan
 • Fernando Groenhart vs. Sully Bull
 • Michel Landvreugd vs. Jan Quaeyhaegens
 • Raymond Jarman vs. Victor Kuku
 • Artur Szczepaniak vs. Donovan Panayiotis
 • Jasper Wiersma vs. Hasib Fatah
 • Leon Jansen vs. Egor Nagornov
 • Omar Farouq vs. Tonny van Dijk

Undercard (Amateur):

 • Dominique Schemmekes vs. Imrane Lamkaddam
 • Timo Iskakov vs. Soufyan Aarab
 • Gurkan Gencal vs. Alin Yako Hana
 • Yann Liasse vs. Piotr Skupniewicz

De volgende atleten zullen ook hun opmars maken tijdens World fighting League MMA: Pieter Buist, Joey Kuiten en Agy Sardari.

 

Comments

comments

Categories
MMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY