UFC 212 Embedded: Vlog Series – Episode 4

UFC 212 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 212 zal zaterdag 4 juni plaatsvinden in de Jeunesse Arena in Rio de Janeiro.

In aflevering 4 van UFC 212 Embedded deelt interim-featherweight kampioen, Max Holloway zijn geheimen voor reizen in het buitenland en gaat karten met zijn team. Zijn collega-headliner en kampioen Jose Aldo laat weten hoe hij zich voelt en dat hij er naar uit kijkt om de octagon in te stappen. Voormalig kampioen Vitor Belfort en zijn hond doen wat trucjes , terwijl middleweight Nate Marquardt zichzelf scherp houdt op de matten. Elders in Rio, welterweight Erick Silva gaat rennen om zo wat mensen te ontmoeten, tegenstander Yancy Medeiros deelt chocolade uit. Strawweight, Claudia Gadelha vertelt over de opkomst van vrouwen MMA en haar vijand Karolina Kowalkiewicz kijkt ernaar uit om na het gevecht alles te eten en “vet en happy” te worden.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY