Wanderlei Silva en Chael Sonnen tegenover elkaar is natuurlijk vragen om problemen.

Aan het einde van de persconferentie van Bellator is het gebruikelijk dat de atleten een staredown doen voor de aanwezige media. Je kon er geld op in zetten dat de twee headliners van Bellator NYC, Chael Sonnen en Wanderlei Silva het niet zonder een opstootje zouden laten verlopen.

Chael Sonnen heeft eerder al aangegeven dat als Wanderlei Silva in zijn buurt komt dat de partij gaat beginnen. Ook heeft hij gezegd dat het beter is voor iedereen dat zij niet bij elkaar in de buurt komen. Dus het was te verwachten dat er iets mis zou gaan tijdens de staredwon en zo gebeurde het ook. Wanderlei Silva kwam steeds dichterbij waarop Chael zei “Just stop right there, they can take the photo from there.” Uiteindelijk was het Wanderlei die begon te duwen en de beveiliging kon gelijk ingrijpen. In een interview met onze collega’s van MMAJunkie had Chael het volgende te zeggen over het incident.

“I can’t believe I keep falling for it. Every time I let that guy get within arms reach, he does something. I won’t make like today was some big deal. So he touched me? But it could have been a punch; it could have been a kick. I don’t know why that guy has to get so handsy all the time. Even when we were coming across the stage, I put my hand out and said, ‘Just stop right there; they can take the photo from there. Let’s just stay apart for a little bit.’

“My biggest thing with it is, I don’t want this fight called off. I don’t want it canceled for any reason. I had Anderson Silva pull some stuff at a weigh-in one time (before UFC 148), and I knew it was because he didn’t want to do the fight. He was trying to get me to attack him so he could go to the hospital and play up an injury. I’m not falling for any of this stuff. If I have to take some pushes from Wanderlei Silva or whatever it is, this fight is going to happen.”

Vanacht zullen de weigh-ins gaan plaatsvinden waarna ze weer tegenover elkaar komen te staan. Denk je dat ze deze keer wel van elkaar kunnen afblijven?

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY