Aug 27, 2016; Vancouver, BC, Canada; Demain Maia (red gloves) reacts to fight against Carlos Condit (blue gloves) during UFC Fight Night at Rogers Arena. Mandatory Credit: Anne-Marie Sorvin-USA TODAY Sports

UFC 214 krijgt er een derde titelgevecht bij!

UFC 214 heeft maar liefst 3 titelgevechten geplant staan. Vannacht werd het duidelijk dat welterweight kampioen Tyron Woodley zijn titel op het spel gaat zetten tegen Demian Maia.

Hoewel Demian Maia na zijn partij tegen Jorge Masvidal iets meer dan een maand geleden vroeg om wat vrije tijd, zijn die plannen gewijzigd. Tyron Woodley kondigde het gevecht tegen Demian Maia aan tijdens UFC Tonight.

UFC 214 zal zich gaan afspelen in de Honda Center in Anaheim op 29 juli. De kaart zal geheadlined worden door light-heavyweight kampioen Daniel Cormier en zijn rivaal Jon Jones en in het co-main event zullen Cris Cyborg en Tonya Evinger gaan strijden om de vrouwelijke featherweight titel.

Demain Maia heeft niet verloren sinds februari 2014 toen hij tegenover Rory MacDonald stond. Nu drie jaar later heeft Maia zeven achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam gezet waarmee hij de terechte number one contender is.

Volgens Dana White zal de winnaar van deze partij de volgende tegenstander voor Georges St-Pierre worden. Aangezien dat White zegt dat een middleweight titelpartij tegen Michael Bisping niet meer door zal gaan en GSP graag wil vechten zal de welterweight legende weer proberen om zijn welterweight titel weer terug te bemachtigen.

De kaart van UFC 214 is nog niet ingedeeld maar de voorlopige line-up ziet er als volgt uit:

 • Champ Daniel Cormier vs. Jon Jones
 • Cristiane Justino vs. Tony Evinger
 • Champ Tyron Woodley vs. Demian Maia
 • Andre Fili vs. TBA
 • Jason Knight vs. Ricardo Lamas
 • Renan Barao vs. Aljamain Sterling
 • Alexandra Albu vs. Kailin Curran
 • Josh Burkman vs. Drew Dober
 • Dmitrii Smoliakov vs. Adam Wieczorkowski
 • Jarred Brooks vs. Eric Shelton
 • Jimi Manuwa vs. Volkan Oezdemir
 • Sage Northcutt vs. John Makdessi
 • Renato Moicano vs. Brian Ortega
 • Sara McMann vs. Ketlen Vieira

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY