Alistair Overeem over Mark Hunt: “Ik heb laten zien dat ik de betere vechter ben”

Alistair Overeem heeft de laatste tijd nogal wat kritiek gehad van Mark Hunt. Tijdens UFC 209 stonden de twee heavyweights voor de tweede keer tegenover elkaar en ook deze keer ging Overeem er met de winst vandoor.

De dag voor UFC 209 kreeg Overeem voedselvergiftiging die daarna ook naar het ziekenhuis is gestuurd en een infuus is toegediend, dit met goedkeuring van USADA. Het gevecht was in gevaar maar uiteindelijk hebben de twee heavyweights het alsnog uit kunnen vechten. Mark Hunt daarentegen was het er alsnog niet mee eens en gaf aan dat hij niet geloofde dat “The Reem” ziek was en gebruik maakte van de situatie. Hunt die het allemaal “a load of sh*t” vond had het volgende te melden tijdens the MMA Hour

“He didn’t get caught, they gave him help; well f*ck, you’re still a cheater to me.”

Alistair werd ook tijdens The MMA Hour geïnterviewd door Ariel Helwani en had het nodige te zeggen over de ex-PRIDE atleet. De beste mannen hebben twee keer tegenover elkaar gestaan en beide keren won Alistair Overeem. “The Reem” gaf aan dat het hem tijdens hun eerste ontmoeting in DREAM ook tegenzat. Die partij was op “short-notice” van 5 dagen en hij was ongeveer dertig kilo lichter dan zijn tegenstander.

“Mark is also one of those veteran fighters, I respect him a lot, but in the end, he’s just a talker. In the end, I’ve fought him twice. I beat him as a light heavyweight (in 2008), I broke his arm, and I’ve knocked him out as a heavyweight. And actually, both fights, I was not fit. Because the first fight, I’m a light heavyweight fighting a guy — I was 106kg fighting him, who was 135kg. What is that, I’m 235 (pounds), he’s 280? I broke his arm, and that was on short notice. That was on a five-day notice. I got the call Monday; on, I think, Tuesday or Wednesday I was on the plane; and Saturday we fought. Now (at UFC 209), I had a good camp, but I had food poisoning the day before, and I knocked him out. So yeah, I don’t know. I don’t know what he wants from me. I think I’ve shown to the world that I’m the better fighter.”

Al met al heeft Overeem natuurlijk wel respect voor Mark Hunt maar het is volgens hem maar een prater en hij weet niet zo goed wat hij ermee aanmoet. Overeem staat dit weekend voor de derde keer tegenover Fabricio Werdum waar hij met winst de kampioen Stipe Miocic weer gaat uitdagen.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY