UFC 213 Embedded: Vlog Series – Episode 3

UFC 213 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. UFC 213 zal zaterdag 8 juli plaatsvinden in de T-Mobile Arena in Las Vegas.

In aflevering drie van UFC 213 Embedded zie je onder andere bantamgewicht titel contender Valentina Shevchenko die een nieuwe houding heeft in de aanloop naar haar rematch tegen Amanda Nunes. Regerend kampioen Amanda Nunes en vriendin Nina Ansaroff bezoeken hun coach Din Thomas bij zijn tweede baan als stand-up comic. Heavyweight Fabricio Werdum zet de laatste puntjes op de I voor zijn trainingskamp in het UFC Performance Institute naast middleweight Kelvin Gastelum. Zijn tegenstander Alistair Overeem komt in Las Vegas op de hakken van een hotelvuur, interim-middleweight uitdager Yoel Romeo laat zijn dansbewegingen zien en Romero’s tegenstander Robert Whittaker droomt van Twinkies. 

 

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

Leave a Reply

RELATED BY