PORTO ALEGRE, BRAZIL - FEBRUARY 21: Frank Mir of the USA looks on in during the UFC Fight Night Weigh-ins at Gigantinho Arena on February 21, 2015 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Buda Mendes/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Frank Mir tekent contract bij Bellator MMA

Belllator MMA blijft doorgaan met grote namen tekenen, ditmaal voormalig UFC heavyweight kampioen Frank Mir. 

De heavyweight Frank Mir heeft zijn UFC contract laten ontbinden zodat hij kan tekenen bij Bellator MMA. Het bericht kwam initieel vanuit MMAFighting maar Mir bevestigde het nieuws zelf in zijn podcast, Phone Booth Fighting.

 

Wanneer Mir zijn debuut zal maken voor de promotie is op dit moment nog onduidelijk maar houd de pagin in de gaten voor meer nieuws over Frank Mir’s Bellator debuut.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

RELATED BY