Tony “El Cucuy” Ferguson vs. Kevin “The Motown Phenom” Lee voor de UFC interim-lightweight titel

Het is officieel, Tony “El Cucuy” Ferguson zal het gaan opnemen tegen Kevin “The Motown Phenom” Lee voor de UFC interim-lightweight titel.

Het leek erop dat Ferguson’s tegenstander in eerste instantie Khabib Nurmagomedov zou zijn maar door nog onbekende redenen is dat niet het geval. In plaats van de Rus zal Ferguson de octagon gaan delen met de Amerikaanse Lee. De mannen hebben al enige woorden gehad na Lee’s overwinning op Michael Chiesa en het lijkt erop als er een echte rivaliteit aan het broeien is.

De interim titel is in het leven geblazen nadat Conor McGregor niet in staat is om zijn titel te verdedigen aangezien hij 26 augustus tegenover Floyd “Money” Mayweather zal staan in wat nu al word gezien als grootste bokswedstrijd aller tijden.

Wanneer dat Khabib Nurmagomedov terug zal keren is op moment van schrijven nog onduidelijk, maar ga er maar vanuit dat hij ook zal gaan schieten voor UFC goud.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

RELATED BY