Mike Santiago zal het gaan opnemen tegen Zabit Magomedsharipov tijdens UFC Rotterdam

Nadat Nick Hein uitgevallen was voor zijn partij tegen Zabit Magomedsharipov is de organisatie snel op zoek gegaan naar een vervanger. Die hebben ze gevonden in de Amerikaanse Mike Santiago die 22 augustus nog meedeed aan Dana White Tuesday Night Contender Series.

De Amerikaan gaat het in zeven dagen opnemen tegen de gevaarlijke Rus Zabit Magomedsharipov terwijl hij een week van te voren nog meedeed aan DWTNCS week 7. De 28-jarige Santiago wist daar in de eerste ronde te winnen via KO tegenover Mark Cherico en maakt nu wel een hele snelle omkeer. Daarbovenop zal de Amerikaan ook  moeten dealen met het tijdsverschil in die korte tijd, maar hij geeft aan dat dat geen probleem zal zijn.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY