Strength & Honour Championship maakt hun matchmaking bekend

Sportpark Dessel zal op 7 oktober de locatie zijn voor de volgende Strength and Honour Championship editie. De Belgische organisatie heeft vandaag de voorlopige matchmaking bekend gemaakt en er staan wat bekende namen bij.

Het evenement in Dessel zal maar liefst vijf titelgevechten hebben en in het totaal staan  er 22 partijen op de kaart. In de -61 kilo klasse (bantamweight) zal Gerardo Fanny zijn titel proberen te verdedigen tegen de Portugese Lucas Alexander. In de -66 kilo klasse (featherweight) zullen Jarno Errens en Jasper Wiersma strijden om de titel en voor de lightweight titel dus de -70 kilo klasse zullen Shamil Uvaysov en Max van Gent het gaan uitvechten. Ook zal er gestreden worden om de welterweight titel tussen Arne Boekee en Jan Quaeyheagens en voor de middleweight titel tussen Reinier de Ridder en David Ramirez.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

RELATED BY