Floyd Mayweather scoort TKO overwinning op Conor McGregor in de tiende ronde

Het gevecht van de eeuw is voorbij en het heeft niet teleurgesteld. Floyd Mayweather was een maatje te groot voor de flamboyante Ier en wist in de tiende ronde een TKO overwinning bij te schrijven waarop zijn record uitkomt op 50-0.

In de eerste ronde leek McGregor goed mee te kunnen en wist zelfs een aantal rake klappen uit te delen in de ring. McGregor bleef zijn stance verwisselen en had in beide een aantal mooie momenten. Hoe verder het gevecht ging zag je dat Floyd de partij begon over te nemen en het leek erop alsof er geen gas meer in de tank van McGregor zat, die keer op keer achteruit gezet werd. Uiteindelijk was de vermoeidheid een grote factor en wist “Money” ongeslagen te blijven in zijn boks carrière.

Het is nog niet duidelijk wat de volgende stap zal zijn voor “The Notorious”, maar er zijn genoeg opties. Tony Ferguson vecht bijvoorbeeld binnenkort tegen Kevin Lee voor de interim lightweight titel, een derde gevecht met Nate Diaz zou mogelijk zijn of hij zou zomaar weer een bokswedstrijd aan kunnen nemen.

Voor Floyd Mayweather is het allemaal een stuk simpeler hij zal weer terug met pensioen gaan en genieten van zijn laatste overwinning en een ongeslagen record van 50-0.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY