July 26, 2014; San Jose, CA, USA; Clay Guida (red gloves) before the featherweight bout of the FOX UFC Saturday at SAP Center. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Joe Lauzon vs. Clay Guida geboekt voor UFC Fight Night 120

Twee ware UFC veteranen staan tegen elkaar geboekt voor UFC Fight Night 120 in de Ted Constant Convocation Center te Norfolk, Virginia. Joe Lauzon en Clay Guida hebben beide al 24 partijen gedraaid in de UFC en hebben een gezamenlijk record van 90 professionele partijen.

Clay “The Carpenter” Guida is sinds zijn laatste partij in juni weer terug gekeerd naar lightweight wat toch meer zijn natuurlijke gewicht is. Dat was een slimme zet want na een 3-4 record op featherweight heeft hij in juni de lightweight Erik Koch verslagen. De altijd energieke Guida staat bekend om zijn beweging en maakt er altijd een show van wat ook terug te zien is in zijn post fight bonussen.

Als we het over post fight bonussen hebben dan is Joe Lauzon wel de baas. J-Lau heeft maar liefst 15 post fight bonussen ontvangen en staat daarmee gelijk met Nate Diaz voor meeste bonussen. De 33-jarige Lauzon heeft 40 partijen op zijn naam staan en staat bekend om zijn grondwerk en met 18 submission overwinningen is hij altijd gevaarlijk op de grond.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY