Francis Ngannou zal uiteindelijk niet vechten tijdens UFC 215

Na het nieuws dat Junior Dos Santos tijdelijk geschorst is door USADA is de organisatie op zoek gegaan naar een vervanger, maar dat is helaas niet gelukt. De Franse heavyweight Ngannou zal ook niet meer op die card staan.

Op 18 augustus werd het bekend gemaakt dat Junior Dos Santos een potentiële USADA overtreding was begaan en de organisatie heeft hem van de card gehaald. Dat liet de Franse Ngannou zonder een tegenstander die op zijn beurt zelf een aantal tegenstanders in gedachte had. Net na het nieuws brak van JDS postte Ngannou op zijn twitter een foto van hem en kampioen Stipe Miocic met de tekst: Stipe doesn’t have an opponent for December 2nd at Detroit ! I’m here @ufc @danawhite @Mickmaynard2 let me do this fight.

 

Ook Alistair Overeem werd genoemd als potentiële tegenstander, maar ook die partij is niet gemaakt. Wanneer we de Franse sensatie weer in de octagon gaan zien is nog onduidelijk, maar één ding is zeker het zal niet tijdens UFC 215 zijn.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

RELATED BY