Dana White belooft gedupeerde te compenseren

Het was hectisch op zaterdagnacht en er waren een hoop mensen die de PPV van Conor McGregor vs. Floyd Mayweather wel hadden gekocht, maar niet konden zien. De servers waren overbelast en kon de vraag niet aan waarop ze besloten om de PPV een tijd uit te stellen zodat ze de problemen konden oplossen, maar tevergeefs bij een hoop huishoudens.

UFC President Dana White heeft vandaag een statement naar buiten gebracht dat ze bezig zijn met het compenseren van de gedupeerde. Er waren mensen bij die twee keer het fikse bedrag van $99.95 hebben betaald om het toch te kunnen zien. Er waren meerdere providers die kampte met server problemen en het was een hectische avond. In eerste instantie gaf de UFC.tv klantenservice het bericht aan een aantal klanten dat ze het niet gingen compenseren en dat ze voor verdere maatregelen bij provider NeuLion moesten zijn. Die problemen zijn nu opgelost en ze gaan het proberen te compenseren.

 

“We always try to put on the most exciting fights,” White said in the statement. “We want our fans to have the best experience when watching our events. Unfortunately, we didn’t deliver the way we wanted on Saturday because of NeuLion’s technical issues on UFC.tv. As usual, we always take care of our fans and will fix this. We have started processing refunds immediately for anyone that could not access the fight after purchase.”

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY