Stefan Struve nam ons mee tijdens de UFC Rotterdam media dag

Halverwege juli was de UFC al bij ons in het land om een zogeheten media dag te houden ter promotie van UFC Rotterdam. Stefan Struve vroeg ons om mee te lopen tijdens deze dag en daar een videoverslag van te maken.

Bekijk hier hoe zo’n dag verloopt voor de torenhoge heavyweight want we nemen je mee achter de schermen tijdens de UFC Rotterdam media dag. Je ziet onder andere dat Stefan die een aantal interviews doet en een rondje op de fiets door Ahoy fietst. Ook is JayJay Boske aanwezig aangezien Stefan een item met hem geschoten had voor zijn youtube channel. Stefan bekijkt het gevecht tegen Bigfoot nog een keer terug en gaat er vanuit dat zijn partij tegenĀ  Volkov ook zo eindigt.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsLive reportsMMA NieuwsUFCVideos

RELATED BY