UFC 215 Embedded: Vlog Series – Episode 1

UFC 215 staat voor de deur en de UFC heeft weer een reeks Embedded afleveringen klaar staan voor ons. De octagon strijkt ditmaal neer in de Rogers Place in Edmonton, Alberta in Canada.

In de eerste aflevering van UFC 215 Embedded zie je flyweightweight titel uitdager Ray Borg in zijn New Mexico fighting camp die uphill sprints en een padd sessie ondergaat. Bantamgewicht titel uitdager Valentina Shevchenko traint op een Edmonton Gracie-Barra buitenpost met haar levenslange teamgenoot, haar zus. Kampioen Amanda Nunes en vriendin Nina Ansaroff werken hard bij Florida’s American Top Team. Flyweight kampioen Demetrious Johnson blijft thuis bezig, waar de afwas en het achtervolgen van sprinkhanen zijn verantwoordelijkheid zijn.

Comments

comments

Categories
EmbeddedMMA NieuwsPPVUFCVideos

RELATED BY