Aaron Pico vs. Justin Linn geboekt voor Bellator 183

De Bellator 183 card begint steeds meer vorm te krijgen. Dat worstel stand-out Aaron Pico op de kaart zou staan was al bekend, maar hij heeft nu ook een tegenstander in Justin Linn.

Aaron Pico werd neergezet als MMA’s next best thing alleen was zijn debuut minder dan indrukwekkend. Tijdens Bellator 180 werd hij in 24 seconden gesubmitt door Zach Freeman. Pico komt uit het worstelen en heeft meerdere kampioenschappen gewonnen, maar heeft nu zijn zinnen gezet op Mixed Martial Arts. De 20-jarige Pico zal ditmaal tegenover de Amerikaanse Justin Linn staan in zijn tweede pro-MMA partij.

Justin Linn heeft een record van 7-3 en heeft zijn laatste twee partijen onder RFA en The Warriors Cage organisaties gevochten. Beide partijen verloor Linn, maar met tien partijen heeft hij wel de nodige ervaring. Zijn record bestaat uit vier submission overwinningen, twee KO/TKO overwinningen en één decision. Het is al even geleden dat Linn ineen kooi heeft gestaan want zijn laatste partij was in april van 2016.

De Bellator card wordt geheadlined door Benson Henderson vs. Patricky Freire en zal er een welterweight partij zijn tussen Lorenz Larkin en Paul Daley. Ook zal Bellator nieuwkomer Roy “Big Country” Nelson zijn debuut gaan maken voor de organisatie tegenover Javy Ayala.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

RELATED BY