LAS VEGAS, NV - MAY 24: T.J. Dillashaw reacts to his victory over Renan Barao in their bantamweight championship bout during the UFC 173 event at the MGM Grand Garden Arena on May 24, 2014 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Het duurde niet lang voor TJ Dillashaw van zich liet horen na het nieuws van Ray Borg

TJ Dillashaw heeft ook van zich laten horen na het nieuws gebroken werd dat het main event van UFC 215 niet door zal gaan.

Vannacht werd het nieuws gebroken dat Ray Borg niet is gecleared door de dokters van de UFC. Volgens bronnen zou het niet te maken hebben met de weight-cut en is Borg al een week aan  het kampen met gezondheidsproblemen.

Dillashaw zou in eerste instantie de volgende uitdager zijn voor Demetrious Johnson, maar “Mighty Mouse” was het daar niet mee eens. Het feit dat TJ nog nooit op flyweight heeft gevochten en de kans dat hij het gewicht niet zou halen was een groot probleem voor DJ. Uiteindelijk gaat het gevecht niet door en zal “Mighty Mouse” ook niet de kans krijgen om het record gemaakt door Anderson Silva te verbreken.

Het duurde niet lang voordat TJ Dillashaw een reactie achterliet over de situatie op zijn twitter account.

Wat er nu gaat gebeuren en of Ray Borg zijn kans voor de titel zal behouden is momenteel nog onduidelijk. Wel is er een nieuw main event uitgeroepen. De dames Valentina Shevchenko en kampioen Amanda Nunes zullen gepromoveerd worden naar het main event, ook al heeft Dana White geroepen dat Amanda Nunes nooit meer een main event zou draaien na het UFC 213 debacle.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

RELATED BY