Jeremy Stephens zou graag tegenover Jose Aldo willen staan

Na zijn indrukwekkende overwinning op voormalig Strikeforce en WEC kampioen, Gilbert Melendez gaf Jeremy Stephens aan dat hij alleen maar tegen de beste zou willen vechten. De naam Jose Aldo kwam ter sprake en hij denkt dat dat een “Banger” van een gevecht zal zijn.

Tijdens UFC 215 stond Jeremy “Lil Heathen” Stephens tegenover Gilbert “El Nino” Melendez in de opener van de main card. In de eerste ronde landde “Lil Heathen” nogal wat low-kicks waardoor “El Nino” zichtbaar last had. Het leek erop alsof de partij elk moment gestaakt kon gaan worden maar Melendeze liet zich niet kennen en heeft de rest van de partij doorgevochten met praktisch één been.

“Lil Heathen” won de partij via unanimous decision en gaf aan in zijn post-fight interview dat hij alleen maar vooruit wil. En daar staan nogal wat grote namen voor hem in de rij. Hij staat momenteel nummer acht in de rankings, maar komt net af van twee achtereenvolgende verliespartijen. Stephens heeft in zijn laatste tien partijen een record van 5-5 weten op te bouwen, maar heeft nu weer wat momentum met zich mee na het verslaan van een veteraan als Melendez.

Toen hem gevraagd werd wie zijn volgende tegenstander kon zijn gaf hij aan alleen vooruit te willen gaan, maar er kwamen ook namen voorbij als Frankie Edgar, Max Hollloway én Jose Aldo. Hij zou graag tegenover de voormalig featherweight kingpin willen staan alleen weet hij dat Aldo aan het pushen is voor spot op de november card in Madison Square Garden. Zou het in december of januari kunnen dan zou hij het gevecht in een oogwenk aannemen.

Eerst staat er iets belangrijkers op het programma voor “Lil Heathen”. Door dit gevecht heeft hij zijn bruiloft moeten verzetten, maar kan hij dadelijk met een winst en een grote cheque het huwelijksbootje instappen. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws over Jeremy “Lil Heathen” Stephens.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

RELATED BY