Demetrious Johnson vs. Ray Borg opnieuw geboekt dit keer voor UFC 216

Het main event van UFC 215 is snel weer geboekt en de twee flyweights gaan het tijdens UFC 216 toch uitvechten. Ray Borg vs. Demetrious Johnson zal 7 oktober gaan plaatsvinden in Las Vegas, Nevada.

Dagen voor het gevecht van UFC 215 kampte Ray Borg met gezondheidsproblemen waardoor hij uiteindelijk terug moest trekken van zijn titel partij met flyweight kingpin Demetrious Johnson. Het was een zure zaak voor “Mighty Mouse” die op het punt stond om Anderson Silva’s record te breken met meeste titelverdedigingen (11). Die kans krijgt hij alsnog alleen zal het ongeveer een maandje later zijn.

Dat is voor beide atleten niet perse een goede zaak, zoals Johnson aangaf. Beide mannen hebben natuurlijk een hele trainingskamp afgelegd om hunzelf voor te bereiden voor de partij, maar dat wil ook zeggen dat ze gepiekt hebben in de week van UFC 215. Dat zou zomaar voor problemen kunnen zorgen qua uithoudingsvermogen en om in topvorm te zijn. We zullen zien of het impact heeft in hun prestaties tijdens UFC 216.

Er staat tijdens UFC 216 een interim titelpartij op het spel tussen Kevin Lee en Tony Ferguson. Waar het titelgevecht tussen Ray Borg en Demetrious Johnson geplaatst gaat worden is momenteel nog onduidelijk. Hou de pagina in de gaten voor meer nieuws over UFC 216 en bekijk HIER de gehele line-up.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

RELATED BY