Aanstaande zaterdag is het tijd voor A1 World Combat Cup bekijk hier de trailer!

De atleten en de organisatie van A1 World Combat Cup staan klaar voor een nieuwe editie aanstaande zaterdag in Hasselt, België.

De gebroeders Ali en Suleyman Gunyar zijn geen onbekende in de vechtsportwereld en organiseren al vanaf 2001 vechtsportevenementen. Wat A1 World Combat Cup anders maakt dan andere organisaties is dat zij het Champions League model aanhouden waardoor het heel interessant zal worden voor atleten van wereldformaat.

In een Champions League model van vier kwalificatietoernooien in Nederland, Duitsland en België en een finale op een Nederlandse toplocatie strijden internationale top kickboksers om de A1 World Combat Cup en duelleren Mixed Martial Arts vechters om de MMA1 World Combat Cup.

Per kwalificatietoernooi zijn er twee zwaargewicht kickboks poules. In beide poules vechten vier vechters twee partijen. De winnaar van een poule gaat naar de finale in december. In het kwalificatie toernooi wat zich in Hasselt, België gaat afspelen zullen onder andere Bas Vorstenbosch, Gordon Haupt, Gurhan Degirmenci, Mohammed Dadoo, Errol Zimmerman, Luca Punto en Mohamed Saddik gaan strijden om dichterbij de finale te komen.

Binnen het MMA gedeelte is er per kwalificatie evenement één poule met vier MMA vechters in de gewichtsklasse -70 kg. Ook hier geldt dat alleen de winnaar zich kwalificeert voor de finale in december. Over de vier kwalificatie events zijn er dus vier winnaars. Via hetzelfde knock-out systeem strijden de vier winnaars tijdens de finale om de MMA1 World Combat Cup. In de eerste ronde van deze editie zal Erdi Karatas het gaan opnemen tegen Harun Kina en zullen Jose Vava Kikumbi en Duane van Helvoirt het gaan uitvechten. De winnaars van ronde één zullen later op de avond nog een keer de ring betreden om een uiteindelijke één atleet tot poule winnaar te bekronen.

Naast de toernooien die zich gaan afspelen heeft A1 ook nog superfights klaarstaan voor de fans en komen de kickboks en MMA liefhebbers niets tekort. In het MMA zullen onder andere Artur Szczepaniak, Traian Carciuc, Daan Duijs, Mattia Bartolucci, Dennis Vonk, Lahssan Dihaj, Thiago dos Santos, Hamid Sultanbiev, Maarten Wouters, Egor Nagornov, Kirril Harder en Dion Staring hun opwachting maken en de fans voorzien van hoogwaardig Mixed Martial Arts.

De samenwerking met RTL7 zorgt ervoor dat niemand het evenement hoeft te missen, maar mocht je toch nog aanwezig willen zijn kan je HIER nog tickets bestellen. Wij zullen ook aanwezig zijn tijdens het evenement in de Ethias Arena in Hasselt, België om jullie van verslag op locatie te voorzien.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

RELATED BY