Jon Jones laat van zich horen

Gisteren werd het nieuws gebroken dat Jon Jones zijn B-monster ook Turinabol bevatte met daarop volgend dat zijn overwinning over Daniel Cormier omgezet werd naar een no-contest.

Dat Jones weer gestript was van zijn titel was al duidelijk, maar met een no-contest gaat de titel ook weer terug naar Daniel Cormier. Dit is de tweede keer dat Jones wordt verdacht van het nemen van verboden middelen, de eerste waar hij na UFC 200 een jaar lang geschorst voor was. Hoewel het er slecht uit ziet voor Jones heeft hij op social media laten weten dat hij niets verboden gebruikt had en zweert daarvoor op zijn kinderen en god.

Waar het verhaal gaat eindigen voor Jones is nog onduidelijk. Op het moment staat zijn disciplinaire hoorzitting geplant op 17 oktober, maar die datum zou nog wel eens kunnen veranderen door de ernst van het onderzoek. Hoe dan ook en welke vonnis er straks gegeven word, zal  het voor altijd een vlek zijn op wat leek een glansrijke en legendarische carrière.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

RELATED BY