(Post-fight interview) Dennis Vonk boekt indrukwekkende zege tijdens A1 World Combat Cup

A1 World Combat Cup had een aantal mooie Mixed Martial Arts partijen op het programma staan. Wij hebben een aantal winnaars gesproken over hun partij en hun toekomst.

Vonk was erg sterk in dit gevecht en vertelde ons dat hij meer van zijn all-round game wou laten zien aangezien het Mixed Martial Arts is. De uit Sportvision trainende Vonk had niet verwacht dat deze partij de jury zou halen, maar stond er wel van te kijken hoe sterk zijn tegenstander was. We vragen hem naar het gevecht en wanneer we hem weer terug kunnen zien in ring/kooi. Luister hier waar Dennis Vonk het nog meer over had in de post-fight interview.

Wil je alles nog eens terugkijken dan kan je vanavond kijken naar de herhaling om 23.15 op RTL 7.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY