Bellator Dublin weigh-ins

We waren aanwezig bij de weigh-ins voor Bellator 187: McKee vs. Moore. De atleten waren aanwezig in het Gibson hotel in Dublin recht tegenover de 3Arena waar het evenement op vrijdag los gaat barsten.

De atleten hebben allemaal hun gewicht behaald behalve Sinead Kavanagh, maar ze zijn klaar om de fans hier in Dublin te voorzien van spectaculaire partijen aankomende vrijdag. Het main event zal gaan tussen de ongeslagen A.J. McKee en de uit SBG trainende Brian Moore.

Het zal voor A.J. “Mercenary” McKee zijn 10de partij worden voor de organisatie en zal met winst heel erg dichtbij een title-shot komen. McKee staat bekend om zijn snelheid, kracht en het vermogen om zijn gameplan te implementeren. Hij geeft aan dat hij zijn tegenstander stukje bij stukje af gaat breken om uiteindelijk de linkerstoot te plaatsen die zijn tegenstander naar het canvas moet sturen.

Zijn tegenstander Brian Moore zal voor de derde keer uitkomen voor de organisatie en hoopt naam te maken over de ongeslagen McKee. “The Pikeman” is een all-round atleet die zijn record af wisselt met TKO`s (3) en submissions (5). Hij zal het publiek met zich mee hebben aangezien hij in zijn thuisland vecht.

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

RELATED BY